SVR Camping Domaine Roqueforette

Website:SVR Camping Domaine Roqueforette
Eigenaar:Ed & Doreen Advocaat
Straat:Roquefort
Plaats:50430 Laulne
Telefoon:0033 (0) 233478185
Mobiel:0637943017 
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GPS:49.251869 / -1.437110
Afstand:732 Km vanaf Utrecht.
Toon autoroute vanaf Utrecht
Honden zijn op deze camping van harte welkom, 1 hond gratis, tweede hond 2 euro per nacht. De stranden in de omgeving laten het hele jaar honden toe! Doreen is een ervaren gediplomeerde hondentrimster, uw hond kan tijdens uw verblijf bij ons getrimd worden.

Speciale hondvriendelijke faciliteiten:

icon

Gemiddeld (0)

0 van 5 sterren
Voeg mening toe
 • Peter en Janet

  Rapporteer

  Ons plan was om veel te gaan zien van Normandie.
  Wij zijn 3 weken met de caravan en onze hond Joep geweest bij Ed & Doreen op camping Roqueforette in Laulne. Ten eerste de gastvrije ontvangst deed ons meteen thuis voelen, en dit samen met de enorme grote plaatsen van 250m2 die ze hebben en wat heel veel privé oplevert, en het schone sanitair mét toiletpapier en de perfecte douche maakt dat wij er een super vakantie hebben gehad! Wij hebben alles kunnen zien wat wij ook maar wilde gaan zien en dit vanaf het rustige Roqueforette was allemaal heel goed aan te rijden, en veel informatie hebben wij ook van de eigenaren gekregen, perfect dus. En op sommige dagen hebben wij ook meegegeten met hun table d'hôte wat ook heel gezellig is omdat je dan meteen met de andere gasten ideeën kunt uitwisselen en kan bijpraten over wat je gezien hebt, en dit met een heerlijk wijntje erbij maakt je vakantie compleet. Honden zijn er van harte welkom en er waren toen ook nog 8 honden andere honden maar die horde of zag je niet, wat een gastvrijheid hier. Dus voor ons was het een onvergetelijke vakantie en ze zien ons daar zeker terug. Chapeau!

  Short URL: Reageer
 • Hond vriendelijk!
  in september 2013 zijn wij 3 weken op Le Domaine Roqueforette geweest bij Ed en Doreen. Wij waren hier met onze hond Snoepie. De ontvangst was aller hartelijkst en ook voor Snoepie. de plaatsen zijn heel erg groot ruim 250m2 en dus had Snoepie alle ruimte, wij houden Snoepie altijd aangelijnd wat door de eigenaren als prettig wordt ervaren omdat zij hier toch al weer vervelende ervaringen mee hebben gehad van andere hondenbezitters. Die lieten hun hond los over het terrein lopen met gevolg dat deze ging poepen bij de buren voor hun tent! buiten het terrein kan je je hond ruim uitlaten en anders ga je lekker naar het zandstrand waar ze los mogen lopen dus heerlijk. Ook zijn hier bossen, heidevelden en duinen waar de honden ook al gewoon mogen los lopen. En ook als je naar een restaurant gaat mogen ze altijd mee naar binnen. En ook bij Ed en Doreen met hun Table d 'hôte (diner) avonden mag je hond mee wat heel gezellig is voor ons. Dus Roqueforette, dit is niet alleen centraal gelegen zodat je overal dichtbij bent maar ook met je hond ben je hier welkom mede omdat de eigenaren zelf ook beestjes hebben en hier helemaal gek op zijn. Dus wij gaan op zeker hier terug komen vanwege de hond vriendelijkheid maar ook vanwege de gezelligheid.

  Short URL: Reageer
 • Leuke camping voor met een hond

  Wij waren op Camping Le Domaine Roqueforette Normandie in augustus 2012 met onze hond Joopie.


  Het is er zeker hondvriendelijk en Ed en Doreen hebben zelf ook een hondje Lola, de honden mogen los maar het is beter ze bij je op de plaats te houden zodat je ze ook in de gaten kunt houden en ze bv. niet gaat zitten poepen bij de tent van de buren. Buiten de poort kan je je hond uitlaten en vlakbij zijn ook bossen, heide en de vele mooie zandstranden waar je hond gewoon lekker los mag lopen. En ook tijdens de table d'hôte (het diner) mag je gewoon je hond meenemen van de eigenaren wat wel zo gezellig is.


  Dus wij hebben een reuze fijne vakantie gehad op Domaine Roqueforette en Joopie ook die helemaal verlieft was op Lola.


  Website: http://www.advomaatjes.com

  Short URL: Reageer

Zoek

5105993 Views