Recreatiegebied Erkemederstrand

Website:Recreatiegebied Erkemederstrand
Straat:Erkemederweg 79
Plaats:3896 LB Zeewolde
Telefoon:0031365228421
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GPS:52.269581 / 5.488710
Afstand:39 Km vanaf Utrecht.
Toon autoroute vanaf Utrecht
De camping heeft een eigen strand met een lengte van 3 kilometer. Uw hond heeft een geheel eigen strand waar hij ongestoord kan loslopen en ravotten. Ook in het bos kan hij aangelijnd naar hartenlust zijn gang gaan. Ook hangen er verspreid over het terrein vuilnisbakken met poepzakjes. Ieder jaar op de laatste zaterdag van september houden wij de altijd gezellige Erkemederhondendag!

Speciale hondvriendelijke faciliteiten:

icon

Gemiddeld (0)

0 van 5 sterren
Voeg mening toe
 • Roger Lelieveld

  Rapporteer

  Erkemederstrand

  Dit is het tweede jaar op rij dat wij een voorseizoenplaats hebben gereserveerd op deze camping. Op deze camping staat de hond centraal , er zijn hier voldoende uitloop mogelijkheden voor de hond. Zo heb je o.a. een dijk waarop menig hondenbezitter zijn hond uitlaat. Dit is voor vele ook de route naar het hondenstrand (1,5 km lang). Hier kan onze viervoeter ongestoord zwemmen en spelen met andere honden. Een lust voor het oog om dit te aanschouwen.Maar er zijn ook hondenvrije strandjes waar je desgewenst ongestoord zelf kunt zonnen.Tegenover de camping is een groot bos. Heb je zin in een kampvuurtje ? Dat is dit hier zelfs op je eigen kampeerplek (kleinschalig) toegestaan! Verder kent de camping ook een soort "oppascentrale" Wil je een dagje weg kun je de hond hier tegen geringe vergoeding) laten oppassen. Wil je deelnemen aan een hondenbehendingheidstrainingen (gratis) dan kan dat hier n.l. ook.


  De camping is ook opgedeeld in sectoren en kent veldbeheerders. Zij zijn behulpzaam bij allerhande probleempjes en hier kun je zelfs ook van alles lenen om bijv je gras te maaien etc. S'nachts kennen ze ook bewaking ( waaronder de eigenaar zelf!) en geeft enigszins een veilig gevoel. De campingplaatsen zijn erg ruim en het is zelfs toegestaan een afzetting (gaas) te plaatsen om je hond vrij rond te kunnen laten lopen op jou campingplek.Vaarliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen. samen met de hond(en) het water op en aanleggen om het strand! Kortom een schitterende camping waarin de hond(en) centraal staan. En als laatste bij boeking kent deze camping een vaste prijs voor je hond(en) Dus zeker interessant als je langere tijd hier verblijft omdat je dan geen dagvergoeding hebt per hond.


  M.i. een aanrader .

  Short URL: Reageer

Zoek

5105991 Views