Minicamping 't Haasje

Website:Minicamping t Haasje
Eigenaar:Ton en Margo Haazen
Straat:Houwenberg 2
Plaats:5985 PE Grashoek
Telefoon:0031773077638
Mobiel:0031650663203
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GPS:51.358501 / 5.949500
Afstand:136 Km vanaf Utrecht.
Toon autoroute vanaf Utrecht
Kamperen met de hond of uw hond mee op vakantie, bij minicamping t Haasje bent u van harte welkom. Onze minicamping is de eerste camping in Limburg, waar meerdere honden zijn toegestaan. Niet uniek in Nederland maar wel één van de zéér weinige. Vanuit de camping kunt je meteen achter buiten de poort onaangelijnd met de hond(en) wandelen. Om de hoek is een trimsalon aanwezig. Op de camping is een Dogpool(tje) aanwezig en op 6 km een zwemgelegenheid.

Speciale hondvriendelijke faciliteiten:

icon

Gemiddeld (1)

5 van 5 sterren
Voeg mening toe
 • Bart

  Rapporteer

  Let op! je bent verplicht hier minimaal 7 nachten te boeken in de zomermaanden.

  Short URL: Reageer
 • Rhea Platenkamp

  Rapporteer

  Wij zijn met pasen op camping het Haasje geweest. De honden mogen los, maar niet elke hond kan dat zonder meer. Er wordt wel goed op gelet dat de gasten geen hinder van elkaars honden ondervinden. Ik vond het erg prettig! Er zijn een aantal dagkennels, ideaal om ook zonder hond op excursie te kunnen gaan. We zijn er hartelijk ontvangen en komen er zeker terug!

  Short URL: Reageer
 • meester

  Rapporteer
  Rated 5 out of 5 stars

  In het voorseizoen mochten de honden wel los lopen dit ook als zeer aangenaam ervaren, wel een vereiste dat de honden opgevoed zijn en niet in het toiletgebouw komen
  Er is een losloopveld aanwezig en je loopt zo vanaf de camping het gebied in waar e los mogen lopen
  Erg aardige mensen en een zeer prettige ervaring

  Short URL: Reageer
 • Schaeffer

  Rapporteer

  deze camping staat in de lijst losloopcampings, maar dat is het niet. De honden moeten aangelijnd zijn op de camping. Er staat wel dat dat ook kan betekenen dat iedere plek afzonderlijk omheind is, maar zorg dan dat dat gewoon gratis is en dat het van fatsoenlijke grootte is dat de honden ook echt los kunnen lopen. Dat is hier ook niet het geval. Netje huren is 2 euro per dag. Plekken niet echt groot. Ook staat het niet op de site van Minicamping het Haasje dat honden aangelijnd moeten zijn op de camping. Dus deze camping aub van de lijst "losloopcampings" halen en op jullie eigen site zettten dat de honden op de camping aangelijnd moeten zijn, om verdere teleurstelling van andere klanten te voorkomen.

  Short URL: Reageer
 • Op onze camping is géén max. honden limit, u kunt met zoveel honden komen als u wilt, maar er word een streng geluidoverlast beleid gehanteerd.

  Short URL: Reageer

Zoek

4823084 Views