Beste kamperende hondenbaasjes,

 

Na 10 jaar hebben we besloten om niet langer door te gaan met de website www.leuke-hondencampings.nl
De website is overgenomen door een nieuwe enthousiaste beheerder die zich binnenkort zal voorstellen.
Het bouwen en beheren van de website, het contact met andere kamperende hondenbezitters en campingeigenaren was over het algemeen erg leuk.

Wij hopen zelf nog vele jaren met onze labrador én caravan op pad te gaan...

Hans en Irene,
en de zwarte labrador Joggie

 

Welkom op de website van Leuke Hondencampings. 

Op onze website is het nu ook de mogelijk om te zoeken op de hondvriendelijke faciliteiten, waaraan voor u een leuke hondencamping moet voldoen. We hebben gebruikgemaakt van de foto's die wij na onze oproep op facebook ontvingen. Dank, alle hondenliefhebbers die een foto stuurden! We hopen dat wij de website zo hebben kunnen maken dat iedereen kan vinden wat hij zoekt wat betreft de campings. Ook hebben wij nog steeds de hulp nodig van de bezoekers. Tips van campings die er nog niet op staan en ervaringen die bij de meningen bij de omschrijving van elke camping staan.  

Tips en vragen het liefst via het contactformulier of per mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een duidelijke omschrijving wat er voor faciliteiten voor honden aanwezig zijn!

We hopen dat iedereen de weg kan vinden op deze website!

Hans en Irene

Kamperen met je liefste huisdier(en) is voor de baas ontspannen en gezellig als het voor hun huisdier ook leuk is. Alleen maar aan een lijntje voor de tent liggen is niet echt plezierig voor een hond.Leuke-Hondencampings.nl heeft als doel kampeerders zo overzichtelijk mogelijk zoveel mogelijk links aan te bieden naar websites van campings, waar het bijzonder leuk is om met je hond te vertoeven. Tevens hebben kamperende hondenbezitters er de mogelijkheid hun meningen over deze campings met elkaar te delen.

Met jouw hulp kan www.leuke-hondencampings.nl een zo goed mogelijk overzicht gaan bieden voor alle mensen die het leuk vinden om samen met hun hond een leuke vakantie te beleven. Wanneer een camping niet op deze site vermeld staat het websiteadres (URL, in de browser) van deze camping aan ons gemaild wordt. Het is wel de bedoeling dat deze camping meer biedt dan alleen “honden toegestaan”, dus speciale faciliteiten voor honden of een bijzonder leuke activiteit of omgeving voor honden.

Ook komt het voor, dat de URL van een camping verandert, waardoor de link niet meer werkt. Het  zou dan fijn zijn als dit dan via email wordt doorgegeven, dan zal dit zo snel mogelijk aangepast worden (de naam van de camping en postcode en plaats doorgeven, svp).

Suggesties voor verbeteringen en uitbreiding van deze website zijn natuurlijk van harte welkom

Wij wensen bazen én honden veel vakantie plezier.

 honden los op de camping

 

6615841 Views