Seecamping Berghof

Adres:
Straat:Ossiachersee Süduferstraße 241
Plaats:9523 Villach-Landskron
GPS:46.653198 / 13.933985
Afstand:1110 Km vanaf Utrecht.
Contactgegevens:
Telefoon:+43/(0)424241133
Email adres :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook/Website:
Speciale hondvriendelijke faciliteiten:
Locatie van de camping:
icon
Op deze camping zijn honden toegelaten op speciale voorziene plekken, deze liggen helemaal aan het einde van de camping. De hond mag in het hoogseizoen niet in het meer zwemmen.
Deel hieronder je ervaring met deze camping!

Gemiddeld (0)

0 van 5 sterren
Voeg mening toe
 • Wij hadden deze camping geboekt voor 1 nachtje als tussencamping op weg naar Slovenië. Een paar dagen voor vertrek even getelefoneerd of alles in orde was. In juli en augustus zijn zowel hier als in vele andere campings rond de Ossiacher See geen honden toegelaten. Wij zijn dan bij camping Plörz terecht gekomen en wilden camping Berghof toch even bekijken, maar wij werden terug gestuurd. Op de camping mag je zelfs niet wandelen met je hond in juli-augustus. Wel komt hun eigen hond vrolijk naar je toe gelopen?!

  Short URL: Reageer
 • Lutgard

  Rapporteer

  Seecamping Berghof

  We hebben erg getwijfeld of we deze camping zouden aandoen of niet. Uiteindelijk op de camping ernaast gestaan omdat we een stel zijn zonder kinderen en camping Berghof erg leuk is voor kinderen. We zijn gaan kijken op camping Berghof en het is een hele mooie luxe camping met alles op en aan. Als je met u hond er wil kamperen tijdens de maanden juli/augustus dan moet je op de speciale plekken voor mensen met honden gaan staan. Deze plekken zijn helemaal links gelegen op de camping. Het zijn geen al te grote plekken en de verharde weggen stoppen daar en worden kiezeltjes. Veel plekken zijn het niet en ze liggen er wat rommelig bij. Je krijgt een sleutel van het hekje dat je toegang geeft tot een weide en bos ( wel een drukke weg oversteken) achteraan de betreffende hondeplekken op de camping. Dit mede omdat je met je hond verder niet op de camping mag komen of over de camping mag wandelen tijdens de maanden juli/augustus. Of je moet hem in je auto erover vervoeren. Dit geeft je geen ruimte of vrijheid maar eerder een vreemde kampeerder met zijn hond.Je hebt wel een eigen paadje ( klein en enkel voor je hond ) naar het meer waar je hond mag zwemmen wat dan wel een pluspunt is.

  We waren toch blij dat we niet voor deze redelijke prijselijke camping hebben gekozen. Helemaal aan de ingang aan de straatkant is een Spar supermarkt die ook voor andere mensen toegangkelijk is , mijn man stond op de stoep ( buiten de camping) met de honden op mij te wachten terwijl ik brood ging kopen, hij werd weg getuurd door deze van de camping omdat hij honden bij had. Dit is in onze ogen een beetje vergaand. Misschien buiten juli/augustus wel een prima plekje.

  Lutgard

  Short URL: Reageer
 • Vera

  Rapporteer

  Mag ik vragen hoe die camping heet naast seecamping Berghof?

  Short URL: Reageer
 • Sarah

  Rapporteer

  De campings ernaast zijn Seecamping Mentl (maar ook daar geen honden toegestaan in juli/augustus) en Seecamping Plörz - de laatste is een echte hondencamping, alles draait om de hond.

  Short URL: Reageer
5362479 Views